ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ - Fist of Fury part 2 精武門續集



ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ
Fist of Fury part 2 精武門續集
aka Chinese Connection 2 

Original title: Jing wu men xu ji
Greek titles: ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ / ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ ΚΑΙ Η ΓΡΟΘΙΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ (reissue title) / ΜΠΡΟΥΣ ΛΑΪ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ (reissue title)
Genre: Action, Drama
Directed by: Jimmy Shaw Feng, Lee Tso-Nam, Iksan Lahardi
Action directed by: Gam Ming
Produced by: Jimmy Shaw Feng
Written by: Chang Hsin-Yi
Music by: Stanley Chow Fook-Leung
Production company: Hong Kong Alpha Motion Picture Co.
Country: Taiwan, Hong Kong
Release date: 1977

Starring: Ho Chung Tao (Bruce Li) Lo Lieh, Ti Fung, Kun Li, Yasuyoshi Shikamura, James Nam Gung-Fan, Chao Kin, Chan Wai Lui, Shin Nam, Shiu Yu, Mui Shao Sui, Kam Tao, Kin Ming Lee, Cheng Hai Ching, Shun Chiu Bo, Fa Yuan Li

Ταινία πολεμικών τεχνών του 1977 με τον Ho Chung Tao (Bruce Li).

Μετά τον θάνατο του Chen Jhen (Bruce Lee) η σχολή πολεμικών τεχνών Ching Wu στη Σαγκάη αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την αντίπαλη Ιαπωνική σχολή. Μετά τον θάνατο του Suzuki από τον Chen ο νέος ηγέτης της Ιαπωνικής σχολής Μiyamoto (Lo Lieh) διατάζει να κλείσει η σχολή Chin Wu. Ο Chen Shen (Bruce Li) έμαθε για τον θάνατο του αδερφού του Chen Zhen πηγαίνει στη Σαγκάη για να αντισταθεί στην καταπίεση που προκαλείται από τους Ιάπωνες και να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του. Όταν ο Chen Shen επισκέπτεται τον τάφο του αδερφού του, μία ομάδα από Ιάπωνες προσπαθούν να τον εκφοβίσουν αλλά αυτός τους αποδεικνύει ότι είναι αρκετά ικανός να τους αντιμετωπίσει. Μετά από αυτό το περιστατικό ο Μiyamoto, παραγγέλνει στον Κινέζο επιθεωρητή της Αστυνομίας να συλλάβει τον Chen δίνοντας του διορία δύο ημερών. Οι συμπατριώτες του παρακαλούν τον Chen να φύγει από την Σαγκάη πριν πάρουν χειρότερη τροπή τα πράγματα. Στην ο Chen αρνείται, αλλά τελικά πείθεται από τον επιθεωρητή επειδή αυτή η λύση θα είναι καλύτερη για όλους. Ο Μiyamoto δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την απόφαση και στέλνει άνδρες στον σταθμό του τρένου για να τον δολοφονήσουν τον Chen ο οποίος συνειδητοποιεί ότι μόνος τρόπος για να βοηθήσει την σχολή Chin Woo είναι να μείνει στη Σαγκάη για να πολεμήσει τους Ιάπωνες και τον Μiyamoto.

ΤΑΙΝΙΑ ΚΟΥΝΓΚ-ΦΟΥ ΡΗΜΕΪΚ / ΣΥΝΕΧΕΙΑ TΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ FIST OF FURY ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΣ ΛΑΪ




Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την ταινία πατήστε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια