Ένα μήνυμα από την πρώην αθλήτρια του Shaolin Ji Kempo Karate, Μαρίνα Οικονόμου





Ένα μήνυμα από την πρώην αθλήτρια του Shaolin Ji Kempo Karate, Μαρίνα Οικονόμου

Η Μαρίνα Οικονόμου πρώην αθλήτρια του Shaolin Kempo Karate της σχολής του Νίκου Καραντώνη στέλνει μέσω της σελίδας μας ένα μήνυμα στους παλιούς συν ασκούμενους και συναθλητές της νιώθοντας νοσταλγία για εκείνα τα ωραία χρόνια που έκανε καράτε.




Γεια σας, είμαι η Μαρίνα Οικονόμου από την σχολή Shaolin Ji Kempo Karate του Νίκου Καραντώνη στο Κερατσίνι.  Ξεκίνησα να εξασκούμε στο καράτε το 1984, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν στη σχολή, ίσως να με θυμάστε, ίσως και όχι.
Είχαμε τον Sensei Νίκο Καραντώνη δάσκαλο μας ο οποίος μας προπονούσε πολύ καλά, η προπόνηση ήταν αρκετά σκληρή.  Εκτός από την πολεμική τέχνη μας έμαθε την πειθαρχεία και το σεβασμό.  Εύχομαι να είναι καλά όπου και να είναι.
Aγαπούσα πολύ τις πολεμικές τέχνες, εκφραζόμουν μέσα από το καράτε και έφερνα πολλές διακρίσεις σε αγώνες που κατεβαίναμε.  Όλη μου η πορεία στο καράτε είναι συνδεδεμένη με πειθαρχημένη σκληρή δουλειά, κόπο και στερήσεις.
Τι έχει μείνει από όλα αυτά; ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ. Δεν πίστεψαν σε εμένα, στην προσφορά μου στο καράτε και στην σχολή, και ήταν απεριόριστη.  Δεν μιλώ εγωιστικά όντως περιαυτολογώ, το αξίζω άλλωστε.
Σας θυμάμαι όλους και σας αγαπώ.


                                                                                                                                  Μαρίνα Οικονόμου.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια