EL LUCHADOR NOVATO APRENDIΟ HASTA DEL GATO (Lackey and the Lady Tiger)



EL LUCHADOR NOVATO APRENDIΟ

 HASTA DEL GATO

 (Lackey and the Lady Tiger)

Η ZinemaXploitation είναι μια αξιοθαύμαστη ομάδα ανθρώπων μη επαγγελματιών από την Ισπανία που που έχει στην κατοχή της αρκετές ταινίες κουνγκ φου, σπαγγέτι γουέστερν και άλλες σε μορφή 35 χιλιοστών και έχει σκοπό να επεξεργαστεί και να κυκλοφορήσει αρκετές ταινίες σε μορφή BLU RAY, συλλεκτικές αριθμημένες και αυστηρά περιορισμένες, οι οποίες σε εμπορικές εκδόσεις δεν έχουν την ποιότητα που τους αξίζει. Απευθύνεται κυρίως σε συλλέκτες. Η ομάδα αυτή μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μετά από επίμονες προσπάθειες δύο ταινίες με εξαιρετική ποιότητα και αναμένεται σύντομα και η τρίτη. Η προσπάθεια τους είναι αξιέπαινη και αξίζει την στήριξη όσων έχουν ανάλογο ενδιαφέρον.

Το 2016 κυκλοφόρησε την δεύτερη ταινία πολεμικών τεχνών σε BLU RAY "EL LUCHADOR NOVATO APRENDIÓ HASTA DEL GATO (Lackey and the Lady Tiger)" σε 200 αριθμημένα συλλεκτικά αντίτυπα.

DIRECTORS:
Siao Lung
Norman Law Man

DIRECTOR DE ACCIÓN:
Chan Siu-Pang

PRODUCTOR:
Ng See-Yuen

Production Company:
Seasonal Film Corporation

REPARTO:
Mars, Tien Niu, Hwang Jang-Lee, Linda Lin Ying, Sek Kin, Fung Ging-Man, Chiu Chi-Ling, To Siu-Ming, Chiang Kam, Charlie Chan Yiu-Lam, Tsang Choh-Lam, Lee Chun-Wa, Sham Chin-Bo, Cham Siu-Hung, Choi Fai, Hoh Tin-Shing, Fong Yue, Got Ping, Lee Fat-Yuen.

Contenidos del Blu Ray:
- Menús interactivos
- Selección de escenas
- Audio: Castellano, Inglés, Cantonés, Mandarín.
-Subtítulos: Castellano, Inglés, Alemán.



- Extras: Galería fotográfica.





ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια