EL TIGRE VUELVE AL ATAQUE (SOUL BROTHERS OF KUNG FU) blu-ray


EL TIGRE VUELVE AL ATAQUE 

(SOUL BROTHERS OF KUNG FU) blu-ray

Η ZINEMAXPLOITATION είναι μια αξιοθαύμαστη ομάδα ανθρώπων μη επαγγελματιών από την Ισπανία που που έχει στην κατοχή της αρκετές ταινίες κουνγκ φου, σπαγγέτι γουέστερν και άλλες σε μορφή 35 χιλιοστών και έχει σκοπό να επεξεργαστεί και να κυκλοφορήσει αρκετές ταινίες σε μορφή BLU RAY, συλλεκτικές αριθμημένες και αυστηρά περιορισμένες, οι οποίες σε εμπορικές εκδόσεις δεν έχουν την ποιότητα που τους αξίζει. Απευθύνεται κυρίως σε συλλέκτες. Η ομάδα αυτή μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μετά από επίμονες προσπάθειες δύο ταινίες με εξαιρετική ποιότητα και αναμένεται σύντομα και η τρίτη. Η προσπάθεια τους είναι αξιέπαινη και αξίζει την στήριξη όσων έχουν ανάλογο ενδιαφέρον.

Το 2016 κυκλοφόρησε την τρίτη ταινία πολεμικών τεχνών, και δεύτερη στη σειρά ταινία BRUCEPLOITATION σε BLU RAY “EL TIGRE VUELVE AL ATAQUE (SOUL BROTHERS OF KUNG FU)” με τους: BRUCE LI, CARL SCOTT σε 200 αριθμημένα συλλεκτικά αντίτυπα.

DIRECTOR:
Hua Shan

DIRECTOR DE ACCIÓN:
Hsu Hsia
Yuen Cheung-Yan

PRODUCTOR:
Pau Ming

PRODUCTION COMPANY:
The Eternal Film (H. K.) Co.

AÑO: 1977

REPARTO:
Ho Tsung-Tao, Ku Feng, Au-Yeung Pui-San, Lo Meng, Carl Scott, Siu Yam-Yam, Chiang Tao, Lee Hoi-Sang, Peter Chan Lung, Alexander, Alan Chan Kwok-Kuen, Fung Ging-Man, Hsu Hsia, Yuen Cheung-Yan, Yuen Shun-Yi, Corey Yuen Kwai, Yuen Biao, Yuen Yat-Choh, Chung Fat, Mars.

CONTENIDOS DEL BLU-RAY:
- Menús interactivos
- Selección de escenas
-Película: 2 versiones. (Final Triste 93,46min) - (Final Feliz 93,38 min).
- Audio: Castellano, Inglés BSO Rocky, Inglés, Alemán, Francés.


- Extras: Galería fotográfica, entrevista Bruce Li, Trailer cinematográfico, Trailer remasterizado nueva edición.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια