Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ - THE GREEN HORNET

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ 

ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ 

THE GREEN HORNET

THE GREEN HORNET
Ελληνικoί τίτλοι: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ / Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ 
Ελληνικός τίτλος VHS: Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ
Ελληνικός τίτλος DVD: H ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΦΗΚΑ
Genre: Action, Crime, Sci-Fi
Directed by: William Beaudine, Norman Foster, E. Darrell Hallenbeck
Country: USA
Release Date: 1974
Production Company: Greenway Productions, Twentieth Century Fox

Starring: Bruce Lee, Van Williams, Wende Wagner, Lloyd Gough, Walter Brooke

O Green Hornet, ένας επιτυχημένος εκδότης και ο σωματοφύλακας του Kato κάθε βράδυ βγαίνουν μεταμφιεσμένοι και γίνονται οι τιμωροί και εκδικητές του υποκόσμου. Μαθαίνουν ότι μια συμμορία ψυχρών δολοφόνων, μεταμφιεσμένων σε κυρίους της αριστοκρατίας, έχει σαν έδρα της μια ιδιωτική λέσχη. Αρχίζουν τις έρευνες αλλά ένας τρελός επιστήμονας διακόπτει το πρόγραμμα της τηλεόρασης και δίνοντας μια σύντομη διορία, ανακοινώνει ότι θα τινάξει ολόκληρη την πόλη στον αέρα. O Green Hornet και ο Kato, μετά από ένα θανάσιμο κυνηγητό με τον χρόνο βρίσκουν το μυστικό εργαστήριο του καθηγητή και εξουδετερώνουν όλη την συμμορία. Στην Τσαϊνατάουν, μια άλλη συμμορία σκοτώνει τους εστιάτορες. Οι τιμωροί τρέχουν να βοηθήσουν.

Μετά τον άκαιρο θάνατο του Bruce Lee το 1973 και την παγκόσμια επιτυχία του «Enter The Dragon», δημιουργήθηκαν δύο ταινίες μεγάλου μήκους 90 λεπτών από τα επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του 1966 "The Green Hornet" 
 για να αξιοποιήσουν το παγκόσμιο στυλ του Lee. Η πρώτη από αυτές τις ταινίες, το "Green Hornet", απελευθερώθηκε θεατρικά το 1974. Με πρωταγωνιστή τον Bruce Lee ως Kato και τον Van Williams ως The Green Hornet.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια