PIECES


PIECES

PIECES
Eλληνικός τίτλος: TΕΜΑΧΙΣΜΟΣ
Eλληνικός τίτλος VHS: PIECES - ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
Directed by: J. Piquer Simon
Produced by: Dick Randall, Stephen Minasian
Screenplay by: Dick Randall, John W. Shadow
Production company: Almena Films, Fort Films
Country: Italy, Spain, Puerto Rico
Release date: 1982

Cast: Christopher George, Lynda Day George, Frank Braña, Edmund Purdom, Ian Sera, Paul L. Smith, Jack Taylor, Gérard Tichy, May Heatherly, Leticia Marfil, Hilda Fuchs, Isabel Luque, Silvia Gambino, Emilio Linder, Pilar Alcón, Bruce Le, Cristina Cottrelli, Roxana Nieto, Carmen Aguado

Το 1942 ένας 10χρονος που ονομάζεται Timmy παίζει με ένα παζλ της γυμνής γυναίκας όταν περπατάει η μητέρα του και τον τιμωρεί γι 'αυτό. Αφού του παραγγείλει να πάρει μια πλαστική τσάντα, επιστρέφει με ένα τσεκούρι και την δολοφονεί, και στη συνέχεια είδε το σώμα της με ένα κορμό . Όταν έρθει η αστυνομία, βρίσκουν τον κρυμμένο μέσα σε μια ντουλάπα και ο Timmy ενεργεί σαν να ήταν μάρτυρας της σκηνής του εγκλήματος. Η αστυνομία πιστεύει αυτό, χωρίς να τον υποψιάζεται ως τον δολοφόνο, και στέλνεται για να ζήσει με τη θεία του. Σαράντα χρόνια αργότερα, μια μαύρη στολή ανοίγει ένα κουτί που περιέχει τα αιματηρά ρούχα και μια φωτογραφία της μητέρας του Timmy. Απελευθερώνει επίσης το αιματηρό παζλ και αρχίζει να το βάζει μαζί.
Εν τω μεταξύ, καθώς ένα κορίτσι που βρίσκεται στη γύρω περιοχή μελετάει έξω από το φως της ημέρας, αποκεφαλίζεται με αλυσοπρίονο από έναν άγνωστο δολοφόνο.

Ταινία τρόμου, θρίλερ και μυστηρίου παραγωγής DICK RANDALL, στην οποία εμφανίζεται με έναν μικρό ρόλο ο BRUCE LE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια