ΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΙ ΤΑΪ Πως να γίνετε έμπειροι στην Ταϊλανδέζικη Πυγμαχία

ΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ 

ΤΟΥ ΜΟΥΙ ΤΑΪ 

Πως να γίνετε έμπειροι 

στην Ταϊλανδέζικη Πυγμαχία


Η συνέχεια του Οι βασικές τεχνικές του Μούι Τάι, με όλες τις προχωρημένες τεχνικές επίθεσης και αντεπίθεσης αυτής της φημισμένης πολεμικής τέχνης και αθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των χτυπημάτων με αγκώνες και γόνατα, καθώς επίσης και με κεφάλαια αφιερωμένα στον τελετουργικό χορό Ρα Μουάι, την επαγγελματική εκπαίδευση, την προπόνηση και τους αγώνες στην Ταϊλάνδη κ.α. Εξ’ ολοκλήρου έγχρωμο, με παρουσίαση των τεχνικών βήμα – βήμα από φημισμένους Ταϊλανδούς πρωταθλητές.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, το Μούι Τάι, γνωστό και ως ταϊλανδέζικη πυγμαχία, έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε όλον τον κόσμο. Οι ασκούμενοι στο Μούι Τάι ασχολούνται με αυτήν την πολεμική τέχνη για γυμναστική, αθλητισμό ή αυτοάμυνα.
Ο Κρίστοφ Ντελπ έχει μελετήσει εντατικά σε πολλά γυμναστήρια και εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις στην Ταϊλάνδη. Στο Οι Προχωρημένες Τεχνικές του Μούι Τάι, μοιράζεται τις εμπειρίες του σχετικά με τους ανθρώπους, την ιστορία και τις παραδόσεις αυτού του συναρπαστικού κομματιού της πολιτιστικής παράδοσης της χώρας. Οι έγχρωμες φωτογραφίες Ταϊλανδών πυγμάχων επιδεικνύουν τις τεχνικές που πρέπει να μάθουν οι αθλητές για να αγωνιστούν με επιτυχία σε ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά πρωταθλήματα. Παράλληλα, συμπεριλαμβάνονται αναγνωρισμένες αμυντικές τεχνικές και τρόποι αντεπίθεσης. Εξετάζονται επίσης διάφορες ιστορικές τεχνικές του Μούι Τάι, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι έμπειροι αθλητές για να ξαφνιάσουν τον αντίπαλο και να τον νικήσουν.

Πρωτότυπος τίτλος: MUAY THAI ADVANCED THAI KICKBOXING TECHNIQUES
Συγγραφέας: DELP CHRISTOPH
Ημερομηνία έκδοσης: 2006
Mετάφραση: ΡΟΥΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Εκδότης: ΑΛΚΙΜΑΧΟΝ
Σελίδες: 176
ISBN13: 9789606623400

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια