Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ - Bruce Strikes Back 凶終



Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ 
Bruce Strikes Back 凶終
aka Ninja Stikes Back 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ - Bruce Strikes Back aka Ninja Stikes Back
Original title: Xiong zhong
Greece (video title): O Νίντζα Ξανακτυπά
Genre:  Action, Drama
Directors: Joseph Kong, Bruce Le, Jean-Marie Pallardy
Writers: Bruce Le, Joseph Kong
Music by: Kuo-Wen Chen
Producers:  Dick Randal, Andrie Koob, Zean-Marie Pallardy
Production Companies: Dragon Films Company, Les Films J.M.P., Spectacular Trading Company
Releasese Date: 1982
Country: Hong Kong, France, Italy
Cast: Bruce Le, Hwang Jang-Lee, Casanova Wong, Harold Sakata, Bolo Yeung, Dick Randall, Andre Koob, Corliss Randall, Fabienne Beze, Jean-Marie Pallardy, Monica Lam

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ


Μία ταινία χαμηλού προϋπολογισμού όπως και όλες αυτές του είδους και αυτής της εποχής. Μουσική κλεμμένη από το ENTER THE DRAGON του BRUCE LEE και τον JAMES BOND όπως και σκηνές αντι-γραμμένες από το ENTER THE DRAGON τον JAMES BOND. Η τελική μάχη μεταξύ BRUCE LE και HWANG JANG LEE στο Κολοσσαίο είναι αντιγραφή από ΕNTER THE DRAGON και WAY OF THE DRAGON του BRUCE LEE. O BRUCE LE είναι ο ποιο δημοφιλής μιμητής του BRUCE LEE μετά τον BRUCE LI. Οι σκηνές μάχης είναι πάρα πολύ καλές και τα σκηνικά επίσης το ίδιο. Η ταινία θυμίζει έντονα δεκαετία του ΄80 μιας και περιέχει σκηνή σε disco, και ανάλογα κουστούμια. Περιέχει επίσης σκηνές με NINJA που εξαφανίζονται σε νεκροταφείο του Χονγκ Κονγκ, αρκετά γυμνά κορίτσια, σε παραλία της Ιταλίας στο σπίτι του αρχιμαφιόζου αλλά και σε ένα στούντιο πορνό στο Παρίσι, πυροβολισμοί, κυνηγητό αλλά και πάρα πολύ ξύλο. Είναι μία ταινία BRUCEPLOITATION με όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του είδους.


O Bruce (Bruce Le) και ο Ron (Hwang Jang Lee) είναι φίλοι και εργάζονται στην Ρώμη σε έναν Ιταλό αρχιμαφιόζο. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής ο Bruce συλλαμβάνεται και πηγαίνει στη φυλακή. Μετά την απελευθέρωση του λέει στον Ron ότι δεν θέλει να είναι πλέον μέρος της μαφίας και τότε η μαφία και ο Ron στρέφονται εναντίον του. Η μαφία απαγάγει την κόρη του Αμερικανού πρέσβη (Dick Randall που είναι και ο παραγωγός της ταινίας) Εν τω μεταξύ, μία οργάνωση ninja στο Χονγκ Κονγκ με αρχηγό τον Sakata (Harold Sakata JAMES BOND 007 - GOLDFINGER) συνδεδεμένη με την Μαφία σκοτώνει τον πατέρα του Bruce, απαγάγει την αδερφή του και μαζί με την κόρη του πρέσβη της βάζει σε κύκλωμα πορνείας.






Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια