ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΕΪ - BRUCE'S FINGERS 龍門秘指

ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΕΪ 
BRUCE'S FINGERS 龍門秘指
aka BRUCE'S DEADLY FINGERS 

BRUCE'S FINGERS aka BRUCE'S DEADLY
Original title: Lung men bei chi
Genre: Action, Crime, Drama
Director: Joseph Kong
Writer: Joseph Kong
Producer: Joseph Kong
Action Director: Cheng Kei-Ying, Wong Mei
Production Company: United Cine-Production Enterprises
Release Date: 1976
Country: Hong Kong

Cast: Bruce Le, Michael Chan Wai Man, Lo Lieh, Nora Miao Ke Hsiu, Cheung Lik, Chu Chi Ling, Bolo Yeung Tze, Kong Do, Tong Tin Hei, Li Chao, Kok Lee Yan, Wong Sheung Leung, 

Tαινία πολεμικών τεχνών κατηγορίας BRUCEPLOITATION με τον γνωστό κλώνο του ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ, ΜΠΡΟΥΣ ΛΕ στην αρχή της καριέρας του με πάρα πολύ καλές σκηνές αναμετρήσεων και ένα φοβερό καστ: Nora Miao Συμπρωταγωνίστρια του Bruce Lee σε 3 ταινίες. Lo Lieh στον ρόλο του κακού Lei Hung γνωστός από την ταινία FIVE FINGERS OF DEATH, Chan Wai Man γνωστός για διάφορους ρόλους σε κινέζικες γκανγκστερικές ταινίες Wong Sheung Leung δημοφιλής μάστερ του WING CHUN μαθητής του Yip Man και συμμαθητής του Bruce Lee και Chiu Chi Ling μάστερ του HUNG GAR.

Είναι μία πολύ βίαιη και σαδιστική ταινία, όπου τα βασανιστήρια, οι απαγωγές και οι βιασμοί πάνε χέρι - χέρι με τον καταιγισμό των αναμετρήσεων.


Μετά τον θάνατο του Bruce Lee, ο Bruce Wong (Bruce Le) επιστέφει στο Χονγκ Κονγκ από την Αμερική, διαπιστώνει ότι η μητέρα του έχει πεθάνει και η αδερφή του έχει αναγκαστεί να γίνει πόρνη για να πληρώσει χρέη και έχει κλαπεί ένα μυστικό βιβλίο της τεχνικής των δαχτύλων του Bruce Lee από έναν γκάνγκστερ που καταζητείται από την Ιντερπόλ τον Lei Hung. Συναντά μία φίλη την Nina (Nora Miao) και της λέει ότι έχει λόγους που επέστρεψε στο Χονγκ Κονγκ. O Bruce βρίσκει τελικά το βιβλίο με την βοήθεια ενός φίλου του και ενός μυστηριώδη πράκτορα της Ιντερπόλ (Chan Wai Man) που σκοπό έχει να συλλάβει τον Lei Hung. O Bruce μαθαίνει την τεχνική των δαχτύλων και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Lei Hung.





Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια