Kung Fu: The Movie


Kung Fu: The Movie

Kung Fu: The Movie
Genre: Adventure, Western
Written by: Durrell Royce Crays
Directed by: Richard Lang
Music by: Lalo Schifrin
Produced by: David Carradine (co-producer), Paul R. Picard: (executive producer), Skip Schoolnik: (associate producer), Skip Ward: (producer)
Production Companies: Lou Step Productions, Warner Bros. Television
Distributors: CBS (1986) (USA) (TV) (original airing)
Release: February 1, 1986
Country: United State

Starring: David Carradine, Brandon Lee, Kerrie Keane, Mako, Keye Luke, Benson Fong

Μία τηλεταινία που προσπαθεί να αναζωπυρώσει το πνεύμα της τηλεοπτικής σειράς και να συνεχίσει την ιστορία του μοναχού Shaolin , Kwai Chang Caine , που πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά Kung Fu 1972-1975.  Πρωταγωνιστούν ο David Carradanine στον ρόλο του Caine και ο γιος του Bruce Lee, Brandon Lee στο ξεκίνημα της καριέρας του στο ρόλο του γιου του Caine, Chung Wang.

O μοναχός Shaolin στο περιπλανώμενος στην Αμερική συναντά έναν γέρο που έχει πολλές εκπλήξεις γι 'αυτόν. Ο πρώτη έκπληξη είναι η καταστροφή του ναού Shaolin, ο δεύτερη είναι ότι ο γέρος είναι ο πατέρας του ανιψιού του αυτοκράτορα τον οποίο σκότωσε ο Caine στην Κίνα και η τρίτη είναι ότι ζητά την εκδίκησή του χρησιμοποιώντας ως όργανο του θανάτου του, τον γιο του που ο Caine δεν γνώριζε. Ο Caine Θα χρειαστεί όλη την ικανότητα στο kung-fu και την σοφία του για να βρει μια λύση σε αυτή τη θανατηφόρα δυσάρεστη κατάσταση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια