Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ - RETURN OF BRUCE 忠烈精武門


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ 
RETURN OF BRUCE 忠烈精武門

RETURN OF BRUCE
Original title: Zhong lie Jing wu men

Greece (video title): Η Γροθιά της Εκδίκησης
Genre: Adventure, Crime, Drama, Action
Directors: Joseph Kong Hung Bruce Le
Action director: Bruce Le
Writters: Joseph Kong Hung, Richard Dai, William C.F. Lo
Producers: Lukman Suwanda, Lau Chan-Yu, T. L. T.
Production Companies: Insan Film, Satiago Film Company
Release date: 1977
Country: Hong Kong

Cast: Bruce Le, Fei Meng, Elizabeth Oropesa, Lo Lieh, James Nam Gung-Fan, Lik Cheung, Chan Lau, Chiang Tao


Ταινία κουνγκ-φου γυρισμένη στις Φιλιππίνες που ανήκει στην κατηγορία BRUCEPLOITATION με πρωταγωνιστή τον ΜΠΡΟΥΣ ΛΕ σε μία από τις πρώτες και καλύτερες του ταινίες.
Η μουσική είναι κλεμμένη από το ENTER THE DRAGON του ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΟΥΝΓΚ-ΦΟΥ και ΚΑΡΑΤΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΦΙΑ και ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

O Wong Lung (Bruce Le) πηγαίνει από το Χονγκ Κονγκ στη Μανίλα για να βρει τον θείο του, εκεί ανακαλύπτει ότι δεν ζει πια. Στην πόλη γνωρίζει ένα ορφανό αγόρι που ονομάζεται Piggy και αποφασίζει να το βοηθήσει. Ενώ τρώει μαζί με το αγόρι φαγητό σε ένα εστιατόριο, ένα κορίτσι έρχεται κυνηγημένο από κάποιους γκάνγκστερ, ο Wong σώνει το κορίτσι από τους γκάνγκστερ και τους τρέπει σε φυγή.
O Wong δεν έχει πολλά χρήματα και ο Piggy του προτείνει να βρει δουλειά σε ένα ξενοδοχείο. Ωστόσο, ενώ ο Wong κάνει εξάσκηση το πρωί στο κουνγκ-φου τραυματίζει κατά λάθος έναν πελάτη και το αφεντικό τον απολύει. Εν τω μεταξύ μία μυστική αστυνομικός η Lisa ερευνά ένα κύκλωμα πορνείας που διευθύνεται από τον Kross. Η Lisa βλέπει ότι ο χρόνος εξαντλείται και προσπαθεί να απελευθερώσει κορίτσια που πρόκειται να πωληθούν από τον Kross σε έναν αγοραστή αλλά ανακαλύπτεται από τον υπηρέτη του Kross. O Wong απογοητευμένος που πέθανε ο θείος του και επειδή δεν μπορεί να βρει δουλειά αποφασίζει να επιστρέψει στο Χονγκ Κονγκ αλλά πείθεται από το κορίτσι που είχε σώσει πριν να επισκεφθεί τον αδελφό της τον Chen που είναι εκπαιδευτής κουνγκ-φου. Ο Chen παρενοχλείται συχνά από τον Kross να κλείσει το σχολείο του.
Αργότερα ο Chen πέφτει σε ενέδρα σε ένα νεκροταφείο από άνδρες του Kross, o Wong τον βοηθά αλλά κατά λάθος σκοτώνει έναν από τους επιτιθέμενους δίνοντας την ευκαιρία στον Kross να εκβιάσει τον Chen για να κλείσει το σχολείο του διαφορετικά θα στείλει την αστυνομία να συλλάβει τον Wong. Ο Wong για να βοηθήσει τον Chen αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία, ανακαλύπτει όμως ότι ο Chen είναι νεκρός από έναν μαχητή που χρησιμοποιεί την τεχνική της κόκκινης παλάμης, και το κορίτσι έχει απαχθεί, και τότε οργισμένος αποφασίζει να πάρει εκδίκηση εξουδετερώνοντας την συμμορία.






Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια