Συνάντηση του κινηματογραφικού αστέρα Steven Seagal με τον Master Tetsuhiro Hokama στην πατρίδα του Καράτε, την Οκινάουα.

Συνάντηση του κινηματογραφικού 

αστέρα Steven Seagal με τον 

Master Tetsuhiro Hokama 

στην πατρίδα του Καράτε, την Οκινάουα.


Ο διάσημος κινηματογραφικός αστέρας και πολεμικός καλλιτέχνης Steven Seagal 7ο Dan στο Aikido, επισκέφτηκε τον Απρίλιο του 2017 το διάσημο dojo Master Tetsuhiro Hokama 10ο Dan στο Okinawa Goju Ryu Karate-do με σκοπό να γνωρίσει την μοναδική κουλτούρα της Οκινάουα και να διευρύνει τους ορίζοντές του στις πολεμικές τέχνες.  Ο Shihan Steven Seagal ο οποίος ήταν πολύ ταπεινός και πρόθυμος να ακούσει και να μάθει για να μάθει για το Καράτε της Ο Οκινάουα εντυπωσιάστηκε από τις γνώσεις και τις ικανότητες του Master Tetsuhiro Hokama.

Ο Shihan Steven Seagal είναι ο άνθρωπος που εισήγαγε το Aikido στο Χόλιγουντ
, και το έκανε γνωστό μέσα από τις ταινίες του ταξινομημένος στο έβδομο Dan.  Επίσης κατέχει μαύρες ζώνες στο Karate το Judo και το Kendo και ήταν ο πρώτος αλλοδαπός που διεύθυνε Aikido dojo στην Ιαπωνία.

Ο Tetsuhiro Hokama είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους του Gojuryu Karatedo και του Kobudo, 10ο Dan Goju ryu Karate-do, πρόεδρος του Okinawa Goju ryu Kenshi Kai Karatedo Kobudo Association και ιδρυτής του πρώτου μουσείου Karate-do στον κόσμο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια