I Am Bruce Lee



I Am Bruce Lee

Original title: I Am Bruce Lee
Genre: Documentary, Biography
Directed by: Pete McCormack
Produced by: John Barbisan
Written by: Pete McCormack
Music by: Schaun Tozer
Production company: LeeWay Media, Network Entertainment
Country: Canada
Release date: 2012

Starring: Bruce Lee, Paul Bowman, Daniele Bolelli, Richard Bustillo, Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Linda Lee Cadwell, Gina Carano, Robert Clouse, Dan Inosanto, Shannon Lee, Robert Wall

Η ταινία καταγράφει τη ζωή του Bruce Lee, του διάσημου ηθοποιού και πολεμικού καλλιτέχνη, με συνεντεύξεις με τη χήρα του Linda Emery την κόρη του Shannon Lee και πολλών άλλων που συνεργατών και φίλων του Bruce Lee.  Σε σκηνοθεσία του Pete McCormack.

Ταινία ντοκιμαντέρ του 2012 που καταγράφει τη ζωή του Bruce Lee, ο οποίος αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ο πρωτοπόρος που ανέβασε τις πολεμικές τέχνες σε μορφή τέχνης. 
Οι μεγαλύτεροι πολεμικοί καλλιτέχνες, αθλητές, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί της επιχείρησης ψυχαγωγίας μοιράζονται τα συναισθήματά τους για αυτόν που τα ξεκίνησε όλα. Η ταινία περιέχει συνεντεύξεις από τους ανθρώπους των οποίων η ζωή, η καριέρα τα συστήματα και οι πεποιθήσεις τους άλλαξαν για πάντα από τον θρυλικό «Πατέρα των πολεμικών τεχνών» Τα σπάνια αρχειακά πλάνα και οι κλασικές φωτογραφίες θα δείξουν τις προσωπικές μαρτυρίες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια