Cobra Kai - Στις 28 Αυγούστου οι δύο πρώτες σεζόν στο Νetflix


Cobra Kai

Στις 28 Αυγούστου οι δύο πρώτες σεζόν στο Νetflix

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Cobra Kai" που βασίζεται στην σειρά ταινιών "The Karate Kid" και κυκλοφόρησε το 2018 και 2019 στην πλατφόρμα του YouTube Premium μεταφέρεται στην πλατφόρμα του Netflix.
Η Netflix ανακοίνωσε τη πρόσφατα ότι θα αναλάβει την δημοφιλή σειρά "Cobra Kai" ξεκινώντας με την επερχόμενη τρίτη σεζόν.
Οι δύο πρώτες σεζόν θα φτάσουν στο Netflix στις 28 Αυγούστου, ενώ η ημερομηνία πρεμιέρας της τρίτης σεζόν θα ανακοινωθεί αργότερα.

Σύμφωνα με ανεπίσημες αναφορές η Elisabeth Shue, η οποία πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία "Karate Kid" επιστρέφει στην τρίτη σεζόν της σειράς.

Η σειρά που κέρδισε εντυπωσιακές προβολές 5,4 εκατομμυρίων κατά τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας, πραγματοποιείται 34 χρόνια μετά την πρωτότυπη ταινία και περιστρέφεται γύρω από ένα κάτω και έξω τον Johnny (για άλλη μια φορά τον William Zabka ), ο οποίος, αναζητώντας λύτρωση, ανοίγει ξανά το περίφημο dojo Cobra Kai. Αναβιώνει την αντιπαλότητα του με έναν επιτυχημένο Ντάνιελ (έπαιξε για άλλη μια φορά ο Ralph Macchio ), ο οποίος αγωνίζεται να διατηρήσει την ισορροπία στη ζωή του χωρίς την καθοδήγηση του μέντορά του, κ. Miyagi ο οποίος έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν.


Οι σεζόν 1 και 2 έρχονται 

στο Netflix 

στις 28 Αυγούστου

Ο Γουίλιαμ Ζάμπκα και ο Ραλφ Μάτσιο υποδύονται τους ίδιους ρόλους στο βραβευμένο με Emmy σίκουελ του "Καράτε Κιντ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια