D.A.S. Street Fighting




D.A.S. Street Fighting

To D.A.S. Street Fighting είναι μία σύγχρονη, απλή και ρεαλιστική μέθοδος αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας που δημιούργησε ο κ. Ιωάννης Λαιμοδέτης.  Περιλαμβάνει τεχνικές και στοιχεία από διάφορες σύγχρονες και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες, όπως Choi Kwang-Do, Ju-Jitsu, Kick-Boxing κ.λ.π., είναι φτιαγμένη ώστε η εκμάθηση να είναι εύκολη από άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου χωρίς καμία προϋπηρεσία σε άλλες πολεμικές τέχνες ή αθλητικές δραστηριότητες.  Τα χτυπήματα του D.A.S. Street Fighting βασίζονται στην σύγχρονη βιομηχανική επιστήμη και ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει να δίνει χτυπήματα μεγάλης ισχύος. 
Το D.A.S. Street Fighting είναι πλήρες, πρακτικό με απλές τεχνικές που είναι εύκολο να μαθευτούν και να εφαρμοστούν σε πραγματικές συνθήκες, περιλαμβάνει όλες τις ζώνες μάχης (μακρινή, κλειστή μάχη, μάχη εδάφους), και εκτός από τεχνικές και τακτικές σε αντίθεση με άλλα συστήματα αυτοάμυνας στην ύλη του περιλαμβάνει στοιχεία από τις επιστήμες της ψυχολογίας, της εγκληματολογίας, της κοινωνιολογίας, της νομικής κ.λ.π.

Η δημιουργία του D.A.S. Street Fighting ξεκίνησε το 1990-91 και ολοκληρώθηκε, παρουσιάστηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα το 1999.

Πηγές:
http://streetfighting.gr
http://autoaminadromou.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια