Αδίστακτοι δολοφόνοι - Island of Fire 火燒島




Αδίστακτοι δολοφόνοι - Island of Fire 火燒島
aka The Prisoner
aka The Burning Island
aka When Dragons Meet

Original title: Huo shao dao
Greek title: Αδίστακτοι δολοφόνοι
Genre: Action, Crime, Drama
Directed by: Kevin Chu Yen-Ping
Action directed by: Lin Wan-Chang
Produced by: Jimmy Wang Yu, Wen Ho Chen, Chun-Hsiung Ko, Jen Shu Lee
Written by: Fu Li, Yeh Yun-Chiao, Domonic Muir (english version)
Music by: Li Fu, Eckart Seeber (english version)
Production company: Blaine and Blake Ltd., Spartan Home Entertainment
Country: Taiwan, Ηong Kong
Release date: 1990

Starring: Andy Lau, Jackie Chan, Sammo Hung, Tony Leung Ka-Fai, Jimmy Wang Yu, Yeung Hung, Jack Kao, Tou Chung-Hua, Chang Kuo-Chu, Elsie Yeh, Xu Cheng-Yi, Ko Chun-Hsiung, Barry Wong

Tαινία δράσης της Ταϊβάν και του Χονγκ Κονγκ του 1990 σε σκηνοθεσία Kevin Chu.  Πρωταγωνιστούν οι Jackie Chan , Andy Lau , Sammo Hung , Tony Leung Ka-fai και Barry Wong.

Πρόκειται για μία μοναδική ταινία μ΄ένα δυνατό επιτελείο ηθοποιών και τρομερές σκηνές δράσης αλλά και συγκινητικές εκδηλώσεις αφοσίωσης μεταξύ φυλακισμένων.

Ο Tony Leung υποδύεται έναν μυστικό αστυνομικό που μπήκε εσκεμμένα στην φυλακή που διευθύνει ένας διεφθαρμένος διευθυντής, για να ανακαλύψει ποιος πλαστογραφεί τους θανάτους των καταδίκων και τους χρησιμοποιεί ως διαθέσιμους δολοφόνους.
Μέσα στην φυλακή βρίσκονται επίσης ο Jackie Chan για την δολοφονία του αρχηγού μιας συμμορίας, ο Sammo Hung που θέλει να δραπετεύσει για να δει τον γιο του και ο Andy Law που είναι ο αδελφός του αρχι-συμμορίτη και ζητά να πάρει εκδίκηση.
Οι άνδρες ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς της φυλακής και παλεύουν όχι μόνο για την ελευθερία τους αλλά και για την ίδια τους την ζωή.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια