Tηλεοπτική σειρά Martial Law


Tηλεοπτική σειρά Martial Law

Η αμερικανική-καναδική τηλεοπτική σειρά Martial Law δημιουργήθηκε από τον Carlton Cuse με πρωταγωνιστή τον Sammo Hung, προβλήθηκε απο το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS σε δύο σεζόν από τις 26 Σεπτεμβρίου 1998 έως τις 13 Μαΐου 2000 με 44 επεισόδια.  

Υπόθεση της σειράς
O Sammo Law (Sammo Hung), ένας σεβαστός Κινέζος αστυνομικός με άριστη γνώση πολεμικών τεχνών, πηγαίνει στο  Λος Άντζελες για να αναζητήσει ένα αφεντικό ενός συνδικάτου εγκλήματος και μια γυναίκα μυστική αστυνομικό την Chen Pei Pei (Kelly Hu), με την οποία το τμήμα έχει χάσει την επαφή. 
Σύντομα η προσωρινή του αποστολή μετατρέπεται σε μία μόνιμη συνεργασία με ένα ζευγάρι αστυνομικών συνεχιζόμενη θέση ανταλλαγής και συνεργάζεται με ένα ζευγάρι μπάτσους καθώς καθημερινά καταπολεμούν το έγκλημα στην πόλη. 





Αρχικά για τον ρόλο προτάθηκε ο Jackie Chan o οποίος αρνήθηκε και στυ συνέχεια επιλέχθηκε ο Sammo Hung, συμπρωταγωνιστής του Jackie Chan σε αρκετές ταινίες.

Αν και ένα άρθρο στο περιοδικό Black Belt αναφέρει ότι λόγω του κόστους παραγωγής των 2 εκατομμυρίων δολαρίων ανά επεισόδιο, η εκπομπή ακυρώθηκε, το CBS προσέφερε στον Sammo Hung μια τρίτη σεζόν, αλλά ο Hung είπε ότι δεν θα το έκανε χωρίς τελικό λόγο για σενάρια, ισχυριζόμενος ότι ο νέος σεναριογράφος που ανατέθηκε για τη δεύτερη σεζόν δεν τον έκανε τίποτα άλλο παρά μια μηχανή μάχης.

Genre: Action, Adventure, Comedy
Created by: Carlton Cuse
No. of seasons: 2
No. of episodes: 44
Executive producers: Carlton Cuse, Andre Morgan, Stanley Tong, Lee Goldberg, William Rabkin, Al Ruddy
Producers: Pam Veasey, Jack Clements, Jacquelyn Blain, Barry Steinberg
Production companys: Carlton Cuse Productions, Ruddy Morgan Productions, 20th Century Fox Television, CBS Productions
Distributor: CBS Television Distribution
Original release: September 26, 1998 – May 13, 2000
Country of origin: United States, Canada

Starring: Sammo Hung, Arsenio Hall, Kelly Hu, Louis Mandylor, Tom Wright, Gretchen Egolf, Tammy Lauren



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια