Κόμπρα - Cobra



Κόμπρα - Cobra

Original title: Cobra
Greek title: Κόμπρα
Genre: Action, Crime, Thriller
Directed by: George P. Cosmatos
Written by: Sylvester Stallone
Music by: Sylvester Levay
Produced by: Menahem Golan, Yoram Globus
Production company: The Cannon Group, Warner Bros., Golan-Globus Productions
Country: United States, Israel
Release date: 1986

Starring: Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, Reni Santoni, Andrew Robinson, Brian Thompson, John Herzfeld, Lee Garlington, Art LaFleur, Marco Rodríguez, Ross St. Phillip, Val Avery, David Rasche, John Hauk, Nick Angotti, Nina Axelrod

Aμερικανικής ταινία δράσης, παραγωγής 1986, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Paula Gosling, "Fair Game" σε σκηνοθεσία του Ελληνοαμερικάνου George Cosmatos, με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone.

Όπως οι ήρωες του Συλβέστερ Σταλόνε, Ρόκυ και Ράμπο, έτσι και ο ήρωας του Κόμπρα είναι και αυτός μοναδικός: Ο υπολοχαγός Μάριον Κομπρέττι ένας άνδρας με επιθετική δύναμη του οποίου το τεράστιο ημιαυτόματο όπλο και το 45άρι Κολτ εκτοξεύουν δηλητήριο κατά του εγκλήματος. Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Π. Κοσμάτος (Ράμπο το Πρώτο Αίμα μέρος ΙΙ, Tombstone) ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Σταλόνε σ αυτό το θρίλερ βάζοντας τον Κομπρέττι ενάντια σ έναν αδίστακτο κατά συρροή δολοφόνο. Τα ίχνη οδηγούν όχι μόνο σ ένα δολοφόνο αλλά σ ένα στρατό ψυχοπαθών που προσπαθούν να φτιάξουν βίαια μια Νέα Τάξη πραγμάτων σκοτώνοντας την ανυποψίαστη μάρτυρα (Μπριγκίτε Νίλσεν) κατά τη διάρκεια της τελευταίας αιματοχυσίας τους. Ευτυχώς, η Κόμπρα είναι ο προστάτης της. Και η έξαψη επί της οθόνης δεν θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερη.
(www.videolesxi.gr)













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια