Felice Herrig

Felice Herrig




Felice Herrig

Η Felice Nicole Herrig είναι δημοφιλής, Αμερικανίδα επαγγελματίας μαχήτρια των Μικτών Πολεμικών τεχνών (MMA), του Muay Thai και του Kick Boxing και μία από τις αξιόλογες γυναίκες μαχήτριες στον κόσμο του UFC.

H Herrig γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1984 στο Buffalo Groove του Ιλινόις, όταν ήταν μόλις δύο ετών, έχασε τον μικρότερο αδερφό της από καρκίνο στο πάγκρεας.  
Μεγάλωσε βλέποντας τον πατριό και τον αδερφό της να εξασκούν πολεμικές τέχνες, άρχισε να ασχολείται η ίδια με τις πολεμικές τέχνες αφού έκλεισε τα δεκαοκτώ.





Το 2003 μόλις αποφοίτησε από το Buffalo Grove High School, έπιασε δουλειά σε ένα κομμωτήριο στο Wheeling, ένα χωριό στο Ιλινόις. Ταυτόχρονα, προπονούνταν επίσης στην πυγμαχία στο Elgin Boxing Club, αρχικά ο εκπαιδευτής δεν ήθελε να την εκπαιδεύσει, εκείνη συνέχιζε να εμφανίζεται στο κλαμπ και αφού είδε την επιμονή της, συνέχισε να την εκπαιδεύει.
Η Herrig στους δύο πρώτους της αγώνες έχασε, συνέχισε όμως τις προπονήσεις αφήνοντας την δουλειά της με αποτέλεσμα το 2007 να αρχίσει να αγωνίζεται επαγγελματικά αποκτώντας τίτλους.





Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ξεκίνησε την καριέρα της στο επαγγελματικό kickboxing με το όνομα "Lil' Bulldog", στις 15 Νοεμβρίου 2008, στο Σικάγο του Ιλινόις των Η.Π.Α., κέρδισε τον τίτλο Muay Thai United States Bantamweight της International Kickboxing Federation (IKF), νικώντας την Katie Meehan με ομόφωνη απόφαση. Η Herrig συνέχισε την καριέρα της στο kickboxing και έχει ρεκόρ 23-5. Έχει επίσης κερδίσει δύο φορές το Open Tournament της International Kickboxing Federation και συμμετείχε στο World Combat League.
Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στο νούμερο 2 στον κόσμο στο τμήμα βαρών βαρών Muay Thai της IKF International Kickboxing Pro Women's Muay Thai Bantamweight Division.





Το 2007 η Herrig ήταν μεταξύ των δέκα γυναικών που εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό ριάλιτι, "Fight Girls" του Αμερικανικού τηλεοπτικού, συνδρομητικού καναλιού Oxygen, επιλέχθηκε να αγωνιστεί και τελικά να κερδίσει στην Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, μία Ταϊλανδή πρωταθλήτρια του Myai Thai
Μετά το τέλος του ριάλιτι η Herrig αγωνίστηκε με τις: Michele Gutierrez, Amanda LaVoy, Barb Honchak, Andrea Miller και πολλές άλλες μαχήτριες, κερδίζοντας πολλές από αυτές.

H Herrig αφού υπέγραψε τον Δεκέμβριο του 2013 με το UFC, ενώθηκε με δέκα άλλους μαχητές για να αγωνιστεί στην 20η σεζόν του The Ultimate Fighter. Νίκησε την Heather Jo Clark με ομόφωνη απόφαση, αλλά έχασε από τη Randa Markos στον προημιτελικό γύρο. 
Ο πρώτος αγώνας της Felice μετά το The Ultimate Fighter ήταν στο The Ultimate Fighter: A Champion Will Be Cround εναντίον της Lisa Ellis.
Η Felice κέρδισε τον πρώτο της αγώνα μετά το The Ultimate Fighter και έκτοτε έχει αντιμετωπίσει πολλές άλλες μαχήτριες.





Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει το UFC, σε όλη τη διάρκεια των αγώνων της, η Felice Herrig είχε 31% ακρίβεια αγώνων και 37% ακρίβεια χτυπήματος. Ενώ οι τρεις τελευταίοι αγώνες της δεν κατέληξαν υπέρ της, η Herrig εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην τρέχουσα σκηνή του UFC.
Eκτός από το Κιckboxing και το Muay Thai η Herrig εκπαιδεύεται στο Brazilian Jiu-Jitsu ενσωματώνοντάς αυτές τις δεξιότητες στους αγώνες της.

H Herrig έχει χρησιμοποιήσει τη σελίδα της στο Instagram για να διαφημίζει διάφορα συμπληρώματα διατροφής, συσκευασμένα γεύματα και άλλα προϊόντα. 
Σε συνεργασία με τον πατέρα της έχει εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο The "Lil' Bulldog, Lemons into Lemonade".

Η Felice Herrig αυτή τη στιγμή είναι μία από τις αξιόλογες γυναίκες μαχήτριες στον κόσμο του UFC.











Πηγές:
https://en.wikipedia.org/wiki/Felice_Herrig
https://ebiographypost.com/sports/mma/felice-herrig-biography-net-worth-career-stats-family-boyfriend-instagram


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια