New York Ninja



New York Ninja

Original title: New York Ninja
Genre: Action, Crime, Thriller
Directed by: John Liu (originally directed by), Kurtis Spieler (re-directed by)
Written by: Arthur Schweitzer (originally written by), John Liu (originally written by), Kurtis Spieler (new dialogue written by)
Music by: Aaron Greene, Steve Greene, Greg Mastin, Voyag3r
Μartial Αrts choreography by: John Liu
Produced by: Brad Henderson, Kurtis M. Spieler
Production Company: Vinegar Syndrome
Country: United States
Release date: 2021

Starring: John Liu, Nita Liu, Adrienne Meltzer, Sharon Mitchell

Αμερικανική ταινία δράσης του 2021, σκηνοθετημένη από τον John Liu με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Η ταινία γυρίστηκε το 1984, αλλά δεν κυκλοφόρησε μέχρι το 2021, όταν τα πλάνα ανακαλύφθηκαν και αποκαταστάθηκαν από τον Kurtis M. Spieler, με φωνές των Don "The Dragon" Wilson, Michael Berryman, Cynthia Rothrock, Linnea Quigley, Vince Murdocco, Matt Mitler, Leon Isaac Kennedy, Ginger Lynn.

Ο Τζον είναι απλώς ένας μέσος άντρας που εργάζεται ως τεχνικός ήχου για έναν ειδησεογραφικό σταθμό της Νέας Υόρκης, μέχρι που μια μέρα η έγκυος γυναίκα του δολοφονείται βάναυσα ενώ ήταν μάρτυρας της απαγωγής μιας νεαρής γυναίκας στο φως της ημέρας. Απευθυνόμενος στην αστυνομία για βοήθεια, ο Τζον μαθαίνει σύντομα ότι η πόλη κατακλύζεται από έγκλημα και η αστυνομία είναι πολύ απασχολημένη για να βοηθήσει. Ντυμένος σαν λευκός νίντζα, ο Τζον βγαίνει στους δρόμους σαν ένα ξίφος που κρατά την κόλαση που επιμένει να καθαρίσει τους δρόμους της πόλης που κάποτε αγαπούσε, απαλλάσσοντάς την από κλέφτες, πορτοφολάδες, βιαστές και μέλη συμμοριών. Ωστόσο, στην αναζήτηση του Τζον για δικαιοσύνη, σύντομα βρίσκεται ο στόχος κάθε εγκληματία στην πόλη, συμπεριλαμβανομένου ενός μυστηριώδους κακού που είναι γνωστός μόνο ως ο δολοφόνος του Πλουτωνίου. Θα επιζήσει ο Τζον για να γίνει ο ήρωας που τόσο χρειάζεται η Νέα Υόρκη;
(https://vinegarsyndrome.com/products/new-york-ninja)















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια