Emily Skye



Emily Skye

Η Emily Skye είναι  Bodybuilder, μοντέλο γυμναστικής και personal trainer από την Αυστραλία.




Η Emily Skye γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1985 στην Αυστραλία. Mεγάλωσε με την μητέρα της καθώς ο πατέρας της έφυγε όταν εκείνη ήταν μόλις 2 ετών, κάτι που προκάλεσε στην Emily πολλές ανασφάλειες και με συναισθήματα ότι δεν ήταν ποτέ αρκετά καλή για τίποτα για πολλά χρόνια.
Για να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειές της, η Emily άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ για να αποκτήσει μια αίσθηση αυτοεκτίμησης. Για μερικά χρόνια ως έφηβη, εργάστηκε με επιτυχία για δημοφιλή περιοδικά στην Αυστραλία, ωστόσο, η Emily δεν ήταν το μοντέλο υγείας που απεικόνιζε.




Με μια ανθυγιεινή διατροφή και με ελάχιστη έως καθόλου άσκηση στη ζωή της, η υγεία της Emily δεν ήταν καθόλου καλή. Η Emily απολάμβανε το μόντελινγκ και το συναίσθημα που της έδινε, αλλά είπε ότι άρχισε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή της, καθώς το μόνο που είχε να κάνει ήταν να δείχνει «τέλεια» καθημερινά παρά να νιώθει υγιής.

Ασχολούμενη με την άσκηση και απομακρυνόμενη από το μόντελινγκ, η Emily ξεκίνησε το ταξίδι της στη φυσική κατάσταση και μια πιο υγιεινή προσέγγιση στη ζωή, ήταν το τυπικό κορίτσι που έκανε κάρδιο στο γυμναστήριο αλλά αυτό δεν την πήγαινε πουθενά.

Ασχολήθηκε με το fitness modelling, συμμετείχα σε έναν διαγωνισμό εξωφύλλων για το Australian Oxygen Magazine και μπήκα στο top 5.




Μόλις η Emily άρχισε να σπουδάζει φυσική προπόνηση και έγινε personal trainer, έμαθε για τα οφέλη της προπόνησης δύναμης. Από αυτό το σημείο υιοθέτησε προπόνηση με βάρη αντί για κάρδιο. Αυτό δεν διαμόρφωσε μόνο το σώμα της Emily, αλλά και τη ζωή της.

Η Emily έγινε εικονίδιο fitness modeling και έμπνευση για ανθρώπους παντού, συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να δείξει στους ανθρώπους πώς να ζήσουν την πιο υγιεινή ζωή, τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό, μέσω της διαδικτυακής επιχείρησης προσωπικής προπόνησης και των ενημερώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.






Πηγή: www.greatestphysiques.com
Πηγή φωτογραφιών: www.greatestphysiques.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια