Ludmilla Radchenko


Ludmilla Radchenko

Η Ludmilla Vladimirovna Radchenko, γεννημένη στις 11 Νοεμβρίου 1978 στο Ομσκ της Ρωσίας, είναι Ρωσίδα μοντέλο, καλλιτέχνης και ηθοποιός.




H Ludmilla αποφοίτησε από το σχέδιο μόδας το 1999. Το 1997 μετά την άφιξή της στην Ιταλία, ξεκίνησε την καριέρα της με ένα ιταλικό σποτ κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος Paperissima. Επιλεγμένη από την Fapim, έναν κατασκευαστή παραθύρων, για το ημερολόγιο του 2008, πόζαρε σε ερωτικές φωτογραφίες για τον Luca Cattoretti . Ως ηθοποιός, πρωταγωνίστησε στην τηλεταινία Il viaggio (2005) και σε δύο επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς RIS - Delitti imperfetti, εκτός από κάποιους μικρούς ρόλους σε άλλες ιταλικές παραγωγές. Το 2008 πρωταγωνίστησε στην ταινία A Light Of Passion.




H Ludmilla άρχισε να ζωγραφίζει, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην τέχνη και έκανε εκθέσεις στο Μιλάνο.

Μετά από ένα μακρύ ταξίδι μελέτης στη Νέα Υόρκη, μια σειρά από συλλογές παρουσιάστηκαν σε διάφορες γκαλερί, εκδηλώσεις τέχνης και εκθέσεις.




Τον Φεβρουάριο του 2011 η επαρχία του Μιλάνου υποστήριξε την έκθεση της Radchenko στο House of World Cultures. Τον Μάιο του 2011 μια γκαλερί της Νέας Υόρκης την παρουσίασε στο φεστιβάλ Eating Art και τα έργα της εκτέθηκαν στη γκαλερί Crown Fine Art στο Σόχο.







Πηγή: en.wikipedia.org


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια