Sierra Skye



Sierra Skye




Η Sierra Skye, γεννημένη στις 6 Νοεμβρίου 1995 είναι Αμερικανίδα μοντέλο με μαγιό, εικονίδιο γυμναστικής, YouTuber και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ευρέως γνωστή για τις υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο της που δημοσιεύει στα social mediaΗ Sierra Skye κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή μέσω της πρώτης της δουλειάς στο μόντελινγκ με την Boutine Los Angeles, με την οποία συνέχισε να υπογράφει συμφωνία χορηγίας.




Η Sierra Skye γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες. Έχοντας αγαπήσει να περνά χρόνο με τα παιδιά, σχεδίαζε να ακολουθήσει μια καριέρα στη διδασκαλία μετά την αποφοίτησή της όταν η ζωή της πήρε μια δραματική τροπή. Ήταν παθιασμένη με τη φυσική κατάσταση και τη μόδα ως παιδί, αλλά δεν είχε στόχους καριέρας στο μόντελινγκ όταν ήταν νεότερη και άρχισε να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με την εγγραφή της σε διάφορες πλατφόρμες, ιδιαίτερα στο Instagram




Αποφοίτησε από το γυμνάσιο το 2014 και ξεκίνησε ένα τετραετές μάθημα νοσηλευτικής στα Channel Islands του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, αλλά το άφησε δύο χρόνια αργότερα λόγω της πίεσης από την καριέρα της στο μόντελινγκ.














Πηγή: www.grandpeoples.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια