Zita Vass


Zita Vass



Η εντυπωσιακή Zita Vass είναι ηθοποιός, σούπερ μοντέλο και παραγωγός, είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στα Big Time Rush, Californication και Children of the Corn. Είναι επίσης ένα επιτυχημένο διεθνές μοντέλο που έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα πολλών περιοδικών σε όλο τον κόσμο και έχει συνεργαστεί με μεγάλες μάρκες μόδας και ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένης της Guess. Με μυαλό αλλά και ομορφιά, η Vass είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας και είναι ο επικεφαλής των επιχειρήσεων και ιδρύτρια του Like A Voss Media.  




Η εντυπωσιακή Zita εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Forbes France τον Ιούνιο του 2019. Η λαμπερή σταρ έχει επίσης μια εντυπωσιακή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πάνω από 723.000 ακόλουθους στο Instagram.

Γεννημένη στη La Jolla της Καλιφόρνια, η όμορφη ηθοποιός είναι Ούγγρα πρώτης γενιάς. Άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 10 ετών και η καριέρα της στην υποκριτική ξεκίνησε όταν κέρδισε το μέρος του «The Hot Chick» στο 100ο επεισόδιο της σειράς κωμικής σειράς Two and a Half Men του CBS. Η Vass τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή και εμφανίστηκε επίσης στο E! News.





H Vass αργότερα εμφανίστηκε στο Californication μαζί με τον David Duchovny  και πρωταγωνίστησε ως στο Big Time Rush. Συμμετείχε επίσης στο ριμέικ του Steven King των Children of the Corn, Aim High και στο Death Valley του MTV, μεταξύ πολλών άλλων έργων.












Πηγή: mn2s.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια