Barbara Palvin



Barbara Palvin


Η Barbara Palvin, γεννημένη στις 8 Οκτωβρίου 1993, είναι μοντέλο από την Ουγγαρία. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Sports Illustrated Swimsuit Issue το 2016. Το 2019 έγινε άγγελος της Victoria's Secret. Είναι επίσης πρέσβειρα της Armani Beauty.



Η Palvin γεννήθηκε στη Βουδαπέστη. Σε νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και το τραγούδι, θεωρώντας τα αγαπημένα της χόμπι. Την ανακάλυψαν στους δρόμους της Βουδαπέστης το 2006, σε ηλικία 13 ετών όπου γύρισε το πρώτο της editorial την ίδια χρονιά για το περιοδικό Spur. Έκτοτε, κοσμεί τα εξώφυλλα των L'Officiel, Vogue Russia και Glamour Hungary. Η Palvin έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα ως αποκλειστική για την Prada κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου τον Φεβρουάριο του 2010. Έχει κάνει μοντέλο για Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret και τον Φεβρουάριο του 2012, έγινε πρέσβειρα της L'Oreal Paris.

Η Palvin εμφανίστηκε στην ταινία "Hercules" το 2014 ως η μυθολογική βασίλισσα Αντίμαχη.



Από το 2016, η Barbara Palvin κατατάχθηκε στο νούμερο 14 στη λίστα Money Girls από το models.com και στο Νο 17 στο Forbes ως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Αργότερα το ίδιο έτος, κατετάγη στο Maxim Hot 100 το 2016.










Πηγές: 
www.imdb.com
en.wikipedia.org

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια