Brandi Rhodes



Brandi Rhodes




H Brandi Alexis Runnels (Brandi Alexis Reed), γεννημένη στις 23 Ιουνίου 1983, γνωστή επαγγελματικά ως Brandi Rhodes, είναι Αμερικανή επαγγελματίας παλαιστής, εκφωνήτρια αγώνων πάλης, μοντέλο, επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα. Είναι γνωστή για την εποχή της ως πρώην Chief Brand Officer της προώθησης της πάλης All Elite Wrestling (AEW), όπου έλαβε μέρος και ως παλαιστής.


Ξεκίνησε την καριέρα της στο WWE , όπου της ανατέθηκε στο αγρόκτημα της Φλόριντα Πρωτάθλημα Πάλης. Εργάστηκε ως εκφωνήτρια αγώνων με το όνομα Eden Stiles. Εκείνη την περίοδο παντρεύτηκε τον Cody Rhodes. Αφού ο σύζυγός της έφυγε από το WWE το 2016, έφυγε λίγες μέρες αργότερα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, εργάστηκε ως παλαιστής σε διάφορες προσφορές, με πιο αξιοσημείωτη την Impact Wrestling, το Ring of Honor και το World Wonder Ring Stardom. Το 2019, εντάχθηκε στη νέα προώθηση All Elite Wrestling.
Ήταν επίσης μέλος του καστ στο E! Τηλεοπτική σειρά ριάλιτι WAGS Atlanta. Πριν από την καριέρα της στην πάλη, ήταν αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και παρουσιάστρια τηλεοπτικών ειδήσεων.








Πηγή: en.wikipedia.org


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια