Candice Swanepoel



Candice Swanepoel



Η Candice Susan Swanepoel, είναι μοντέλο από την Νότια Αφρική. Είναι γνωστή για τη δουλειά της με τη Victoria's Secret. Το 2016, κατατάχτηκε στην 8η θέση στη λίστα μοντέλων με τα κορυφαία κέρδη του Forbes.

Η Candice Swanepoel γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1988 σε ένα μικρό χωριό της Νότιας Αφρικής που ονομάζεται Mooi River, όπου μεγάλωσε σε μια φάρμα γαλακτοπαραγωγής και βοείου κρέατος. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια περιτριγυρισμένη από ζωή, αγάπη, φύση και οικογένεια. Ως μικρό κορίτσι πάντα ήξερε ότι ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. 



Είχε πάθος για την ομορφιά και τη μόδα από πολύ μικρή, γι' αυτό ενθουσιάστηκε όταν ένας ανιχνευτής ταλέντων σε υπαίθρια αγορά την εντόπισε στα 15 της, μέσα σε ένα χρόνο έκλεινε όλο και περισσότερες δουλειές στο μόντελινγκ σε όλη την Ευρώπη. 



Η Swanepoel έχει περπατήσει στην πασαρέλα και έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες πολυάριθμων οίκων μόδας, επίσης έχει εμφανιστεί σε άρθρα όπως στην αμερικανική, ιταλική, βρετανική, ισπανική, γερμανική, ελληνική, ρωσική, αυστραλιανή, βραζιλιάνικη, ιαπωνική, κορεατική, κινεζική και μεξικάνικη Vogue. Βραζιλιάνικη, Βρετανική, Γερμανική και Νοτιοαφρικανική Elle, Βρετανική, Νοτιοαφρικανική, Ρουμανική, Μεξικανική και Κινεζική GQ, Αμερικανικό, Ισπανικό, Τσέχικο, Αργεντινό, Τουρκικό και Κορεάτικο Harper's Bazaar, V, Allure, W και iD.

Το 2010, η Swanepoel έγινε άγγελος της Victoria's Secret.












Πηγές:
en.wikipedia.org
candiceswanepoel.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια