Pearl Gonzalez



Pearl Gonzalez

Η Pearl Gonzalez είναι Αμερικανίδα αθλήτρια μικτών πολεμικών τεχνών.  Αγωνίστηκε για το Ultimate Fighting Championships, και επί του παρόντος αγωνίζεται στο strawweight του Invicta Fighting Championships.


Η Pearlmelia Marie Gonzalez γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1986, στο Σικάγο του Ιλινόις. Οι γονείς της ήταν και οι δύο χρήστες ναρκωτικών και αλκοόλ, αναστατώνοντας την παιδική της ηλικία και την εφηβεία της. Οι γονείς της τελικά χώρισαν, αφήνοντας την Pearl με τον πατέρα της και τα υπόλοιπα αδέρφια με τη μητέρα τους. Ο πατέρας της, αφού καθάρισε από τις εξαρτήσεις την έβαλε σε μαθήματα αθλημάτων μάχης όταν ήταν έντεκα ετών. Η Pearl αργότερα εκπαιδεύτηκε στην πυγμαχία και κέρδισε το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Golden Gloves το 2008. Σταμάτησε να αγωνίζεται για λίγο για να μεγαλώσει τη μικρότερη αδερφή της, αλλά επέστρεψε στις μάχες στα 21 της στο Combat-Do.


Ξεκίνησε την ερασιτεχνική της σταδιοδρομία στο MMA το 2009, ενώ από το 2012 αγωνίστηκε επαγγελματικά. Αγωνίστηκε για το Xtreme Fighting Championship, το Xtreme Fighting Organization, το Splode Fight Series και το Hoosier Fight Club. Η Pearl συγκέντρωσε το ρεκόρ 6–1 πριν υπογράψει συμβόλαιο για το UFC.
Η Pearl έκανε το προωθητικό της ντεμπούτο στις 8 Απριλίου 2017, στο UFC όπου μετά από δύο ήττες εγκατέλειψε το UFC και αμέσως μετά εντάχθηκε στο Invicta Fighting Championships όπου αγωνίστηκε με αρκετές νίκες από το 2018 ως το 2020.


Το 2021 αγωνίστηκε σε δύο αγώνες όπου ο πρώτος ήταν νικηφόρος σε αγώνες πυγμαχίας με γυμνή άρθρωση, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε καριέρα στην επαγγελματική πυγμαχία. 

















Πηγή: en.wikipedia.org

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια