Dead Trigger

 



Dead Trigger 

Original title: Dead Trigger
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Directed by: Mike Cuff, Scott Windhauser
Written by: Heinz Treschnitzer (screenplay) (story by), Mike Cuff (screenplay), Scott Windhauser (screenplay)
Music by: Stephen Edwards
Produced by: Marina Bespalov, Sergei Bespalov, Mike Cuff, Gleb Fetisov, R. Ellis Frazier, Marklen Kennedy, Michael Tadross Jr.
Production companies: Aldamisa Entertainment, Badhouse Studios Mexico, Distant Shore Films, Madfinger Games, Tadross Media Group
Countries: United States, Mexico
Release date: 2017

Starring: Dolph Lundgren, Autumn Reeser, Brooke Johnston, Chris Galya, Romeo Miller, Isaiah Washington

2021 - 5 χρόνια μετά το ξέσπασμα ενός μυστηριώδους ιού που μετέτρεψε τους ανθρώπους σε αιμοδιψείς, απέθαντα θηρία μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού έχει αποδεκατιστεί. Όταν οι κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μακριά την ασθένεια, δημιουργήθηκε η Ειδική Μονάδα Μεταδοτικότητας με τους πιο σκληρούς στρατιώτες και τους καλύτερους ειδικούς για την καταπολέμηση των μολυσμένων. Λόγω του ταχέως μειούμενου αριθμού στρατιωτών, δημιουργήθηκε ένα δημοφιλές διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι Dead Trigger που αντικατοπτρίζει τα τρομακτικά γεγονότα. Οι καλύτερες προσπάθειες των παικτών παρακολουθούνται από το CSU που στρατολογεί τους δολοφόνους ζόμπι με την υψηλότερη βαθμολογία. Οι νεαροί νεοσύλλεκτοι ονομάζονται «Dead Triggers». Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα νεαρών νεοσύλλεκτων που πρέπει να ταξιδέψουν στην πηγή της επιδημίας για να βρουν μια εξαφανισμένη ομάδα επιστημόνων που έψαχναν για μια θεραπεία.
(themoviedb.org)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια