Mackenzie Dern



Mackenzie Dern

Η Mackenzie Dern γεννημένη στην Αριζόνα στις 24 Μαρτίου 1993, είναι Βραζιλιάνα-Αμερικανίδα επαγγελματίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών και Brazilian Jiu Jitsu



Είναι πρώην αθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης Νο.1 στο IBJJF, παγκόσμια πρωταθλήτρια ADCC και no gi BJJ και 7η στην κατάταξη γυναικών στην κατηγορία strawweight του UFC

`

Η Dern γεννήθηκε στην Αριζόνα, κόρη του Wellington "Megaton" Dias, ενός πολύ επιτυχημένου αθλητή grappling. Ως παιδί, μεγάλωσε ταξιδεύοντας πέρα ​​δώθε μεταξύ της Αριζόνα και της Βραζιλίας που κατάγεται από τον πατέρα της, μιλάει άπταιστα αγγλικά και πορτογαλικά.
Aρχισε να προπονείται από την ηλικία των τριών ετών και να εξασκείται με τον πατέρα της και τη θετή μητέρα της που είναι επίσης μαύρη ζώνη, τη Luciana Tavares. Άρχισε να αγωνίζεται σε νεαρή ηλικία ενώ σε ηλικία 14 ετών στα τμήματα ενηλίκων.  Έχει κερδίσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα σε κάθε επίπεδο ζώνης καθώς προχώρησε στην κατάταξη της μαύρης ζώνης και στην καφέ ζώνη νίκησε μια ανδρική μαύρη ζώνη Judo. Στη συνέχεια προήχθη στη μαύρη ζώνη από τον πατέρα της τον Δεκέμβριο του 2012, τρεις μήνες πριν από τα 20α γενέθλιά της. Είναι απόφοιτη του γυμνασίου Ironwood στο Glendale της Αριζόνα. 





Η Mackenzie Dern είναι η μόνη αθλήτρια Jiu-Jitsu που έχει κερδίσει Χρυσά Μετάλλια, σε επίπεδο Μαύρης Ζώνης, σε καθένα από τα 5 πρωταθλήματα IBJJF.




Πηγή: en.wikipedia.org

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια