ΕΝΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ - MAGNIFICENT BUTCHER


ΕΝΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ 

MAGNIFICENT BUTCHER

ΕΝΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ - MAGNIFICENT BUTCHER
Original title: Lin Shi Rong
Greece (DVD title): TΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΟΛΙΝ
Greece (VHS title): ΕΝΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Directed by: Yuen Woo-ping
Produced by: Raymond Chow
Written by: Edward Tang
Music by: Frankie Chan
Production company: Golden Harvest Productions
Release date: 1979
Country: Hong Kong

Starring: Sammo Hung, Kwan Tak-hing, Yuen Biao, Wei Pai



Το θέμα της ταινίας είναι ένα μέρος της ζωής και της δράσης του θρύλου των κινέζικων πολεμικών τεχνών Lam Sai Wing μαθητή  του λαϊκού ήρωα της Κίνας Wong Fei-Hung.  Τον ρόλο του Lam Sai Wing ενσαρκώνει ο Sammo Hung, τον Wong Fei-Hung υποδύεται για άλλη μια φορά ο Kwan Tak-Ηing.

Ο Λαμ Σάι Γουίνγκ είναι μαθητής πολεμικών τεχνών και πιστεύει βαθιά στους ηθικούς κώδικες για την προστασία των αδύνατων και την υπεράσπιση των αδικημένων. Παρ' όλ' αυτά όταν εμπλέκεται στη διάσωση του γιου ενός αρχιμαφιόζου της περιοχής, βρίσκεται μπλεγμένος στα πλοκάμια της αντίπαλης σχολής κουνγκ φου των "Πέντε Δράκων" και κατηγορείται για το βιασμό της ανηψιάς του αρχηγού της αλλά και για τη δολοφονία του γιου του. Τώρα ο Κο, ο αρχηγός των "Πέντε Δράκων", διψάει για εκδίκηση. Μια ιστορία πλεκτάνης και ατελείωτης εκδίκησης μόλις έχει ξεκινήσει...

Από τον χορογράφο πολεμικών τεχνών του "Matrix", "Matrix Reloaded" και "Matrix Revolutions", Yuen Woo-ping, έρχεται αυτή η περιπέτεια πολεμικών τεχνών με καταιγιστική δράση, υπέροχες σκηνές πάλης και μια πλοκή που καθηλώνει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια