BUBISHI - 50 YEARS BUDO

BUBISHI - 50 YEARS BUDO

Γιορτή - Φεστιβάλ - Σεμινάριο, όπως θέλετε πέστε το εσείς, έγινε από τις 25 έως τις 30 Αυγούστου στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο περίφημο χώρο που διδάσκει ο εκπαιδευτής του Αϊκίντο Βασίλης Νυκτερής.
Παρευρισκόμενοι Μάστερ & Γκραντ Μάστερ αλλά και μαθητές από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, έδωσαν το δικό τους στίγμα με την παρουσία τους, άλλοι (διδασκόμενοι) και άλλοι (διδάσκοντες και διδασκόμενοι), ο καθένας στο στυλ που ασκεί μιας και ήταν από διάφορα στυλ (Tai Nei Chuan Kung Fu - Okinawa Karate - Ju Jitsu - Kobudo - Shito Ryu - Shorinji Ryu - Qi Qong - Iaido κ.τ.λ.)
Το πρόγραμμα, αν και ήταν φαινομενικά κουραστικό μιας και ήταν 4 ώρες κάθε πρωί, όλοι έφυγαν από αυτό γεμάτοι ενέργεια, ικανοποίηση, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και μη τι άλλο γεμάτοι γνώση.
Το εορταστικό αυτό event, ήταν διοργάνωση της Μάστερ Κατερίνας Λουκοπούλου για τα 50 χρόνια ενασχόλησής της με τις πολεμικές τέχνες.
Για την Κατερίνα Λουκοπούλου ή Kathrine Baxter Loukopoulos όπως την ξέρουν παγκοσμίως, δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Είναι γνωστή στον χώρο των Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών, αλλά και όποιος δεν την ξέρει, εάν μπει στα Media θα βρει ότι θέλει.
Τέτοια Budo Gala, με τόσες και τέτοιες προσωπικότητες στον χώρο των πολεμικών τεχνών παγκοσμίως, πρέπει να γίνονται πιο συχνά, γιατί έτσι, όχι μόνο διατηρούνται οι πολεμικές τέχνες, αλλά εξελίσσονται.
Όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, μετά από ένα τόσο μεγάλο γεγονός, δε μπορούσε να μην υπάρχει και μία από τις ομορφότερες στιγμές αυτών των event's, δηλ. το να χαλαρώσουμε όλοι ερχόμενοι ο ένας πιο κοντά στον άλλον, και να απολαύσουμε τις τόσο εποικοδομητικές μας γνωριμίες που σίγουρα θα οργανωθούν ανάλογα πράγματα και στο μέλλον.
























































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια