Rachelle Leah

Rachelle Leah

Η Rachelle Leah San Filippo είναι Αμερικανίδα μοντέλο, ηθοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα που έχει εργαστεί για τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες ως glamour model. 





Η Rachelle Leah γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1984, Σαν Κάρλος της Καλιφόρνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ για την Ford Motor Company και έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.





Σε ηλικία 19 ετών, η φωτογραφία της εμφανίστηκε σε έναν ιστότοπο πυγμαχίας από το προσωπικό του Ultimate Fighting Championship (UFC) και ως αποτέλεσμα προσλήφθηκε ως κορίτσι του UFC Octagon. Έχει εμφανιστεί και παρουσιάσει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στο Αμερικανικό καλωδιακό κανάλι Spike, όπως: Spike's Sexiest NYC Bartenders, Spike TV's Women of Action, Casino Cinema, Inside the UFC, The Ultimate Fighter.





Η Leah έχει επίσης παρουσιαστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως: Maxim, Men's Fitness, 944 Magazine, Playboy, Steppin' Out, Muscle & Fitness, AXL, Vegas Magazine και Stuff.
Έκανε ένα διάλειμμα από τη δουλειά της ως Octagon Girl, αλλά συνέχισε να φιλοξενεί το UFC All Access στο Spike, το οποίο προβάλλεται μια εβδομάδα πριν από τα pay-per-view εκδηλώσεις του UFC
Επέστρεψε στο Οκτάγωνο στο UFC 111 στις 27 Μαρτίου 2010.

Η Rachelle Leah έκανε την εμφάνιση της στην μεγάλη οθόνη στην ταινία τρόμου 2009, "The Bleeding










Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Rachelle_Leah

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια