Απεβίωσε ο Bob Wall γνωστός ως αντίπαλος του Bruce Lee.





Απεβίωσε ο Bob Wall γνωστός ως αντίπαλος του Bruce Lee

Ο Robert, ειδικός στις πολεμικές τέχνες και ηθοποιός και κασκαντέρ, γνωστός για την συμμετοχή του σε τρεις ταινίες του Bruce Lee απεβίωσε στις 30 Ιανουαρίου 2022, σε ηλικία 82 ετών.

Ο Bob Wall εκπαιδεύτηκε στο Tang Soo Do από τον Chuck Norris, και ήταν κάτοχος μαύρης ζώνης 9ου Dan, επίσης είχε εκπαιδευτεί και σε άλλες πολεμικές τέχνες όπως: Okinawa Te Karate System από τον Gordon doversola, Judo από τον Gene LeBell, Shorin Ryu Karate από τον Joe Lewis, και Brazilian Jiu Jitsu από τους αδελφούς Machado.






Ο Bob Wall ήταν πολύ καλός φίλος με τον Chuck Norris, εμφανίστηκε σε τρεις ταινίες του Bruce Lee ως κακός: "Way of the Dragon" (1972) ως Tom ένας Aμερικανός μαχητής του του karate, "Enter the Dragon" (1973) ως O'Harra, προσωπικός σωματοφύλακας του μεγαλέμπορου ναρκωτικών Han και στην ημιτελής ταινία "Game of Death" (1978) ως Carl Miller. Επίσης είχε μικρούς ρόλους σε ταινίες του Chuck Norris όπως: "Code of Silence" (1985), "Firewalker" (1986) "Hero and the Terror" (1988) και σε επεισόδια του της τηλεοπτικής σειράς "Walker, Texas Ranger" (1993-2001).





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια