Τηλεοπτική σειρά "Kung Fu: the Legend Continues"



Τηλεοπτική σειρά "Kung Fu: The Legend Continues"

Η τηλεοπτική σειρά "Kung Fu: The Legend Continues" είναι μια δραματική σειρά δράσης-εγκλήματος και συνέχεια της αρχικής τηλεοπτικής σειράς "Kung Fu" (1972–1975). Σε αντίθεση με την αρχική σειρά που ήταν γουέστερν και διαδραματίστηκε στην άγρια δύση, η σειρά διαδραματίστηκε στην σύγχρονη εποχή.  Πρωταγωνιστές της σειράς είναι  ο David Carradine και ο Chris Potter ως πατέρας και γιος εκπαιδευμένοι στο kung fu.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Τορόντο του Οντάριο και η σειρά προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν από τις 27 Ιανουαρίου 1993 έως την 1η Ιανουαρίου 1997 και μεταδόθηκε σε περισσότερες από 70 χώρες.




Yπόθεση

Ο Kwai Chang Caine (David Carradine) είναι ένας ιερέας Shaolin, ήταν επικεφαλής ενός ναού στη Βόρεια Καλιφόρνια, όπου έζησε και σπούδασε και ο γιος του Peter (Chris Potter), μέχρι που ο ναός καταστράφηκε από πυρκαγιά που προκλήθηκε από έναν αποστάτη ιερέα. Μετά την καταστροφή του ναού, ο καθένας πίστεψε ότι ο άλλος είχε χαθεί και ακολούθησε χωριστούς δρόμους. Ο Caine περιπλανήθηκε και ταξίδευε, όπως και ο παππούς του στην αρχική σειρά, ενώ ο Peter έγινε αστυνομικός. Η σειρά ξεκινά όταν ο Caine καταλήγει στο τμήμα της Chinatown της πόλης, όπου υπηρετεί ο γιος του Peter, και Επανενώνονται μετά από 15 χρόνια. Τώρα μαζί πολεμούν το κακό, χρησιμοποιώντας σοφία και πολεμικές τέχνες.
 

Genre: Action, Crime, Drama, Fantasy
Created by: Ed Spielman
Based on: Kung Fu
Starring: David Carradine, Chris Potter
Countries: Canada, United States
No. of seasons: 4
No. of episodes: 88
Executive producer: Michael Sloan
Producers: Gavin Mitchell, Susan Murdoch, John Hackett
Running time: 44–46 minutes
Production company: Warner Bros. Television
Original network: Prime Time Entertainment Network
Original release: January 27, 1993 – January 1, 1997








Πηγή: en.wikipedia.org

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια