Sascha Raeburn




Sascha Raeburn

Η Sascha Raeburn είναι βραβευμένη Αυστραλή ηθοποιός, σκηνοθέτης και πολεμικός καλλιτέχνης. 


We got the photo from: www.sascharaeburn.com

We got the photo from: www.sascharaeburn.com


Η Sascha Raeburn έχει σπουδάσει δράμα στο Εθνικό Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης και υποκριτική στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ. Ασχολείται  με το Break Dance και τις πολεμικές τέχνες. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο Taekwondo. Επίσης ασχολείται και με άλλες πολεμικές τέχνες όπως Capoeria και Kumdo. Το ψευδώνυμό της είναι "Estrella" που σημαίνει αστέρι.

We got the photo from: www.sascharaeburn.com


Η διαδικτυακή της σειρά Lost in LA, την οποία έγραψε, παρήγαγε και σκηνοθέτησε, έλαβε παγκόσμια αναγνώριση κερδίζοντας βραβεία Καλύτερης Κωμικής Σειράς, Καλύτερης Σεναρίου και Καλύτερης Πρωταγωνίστριας στο  Los Angeles Web Series Festival, επίσης κέρδισε το βραβείο People's Choice στο Melbourne Web Festival. Η κωμική σειρά επιλέχθηκε από την Fullscreen για την καινοτόμο νέα πλατφόρμα ροής και κυκλοφόρησε στο IndieFlix. Επιπλέον, ο πρόσφατος ρόλος της ως Ninja Girl στη νέα της διαδικτυακή σειρά Ninja Girl Payback που συνδυάζει κωμωδία και πολεμικές τέχνες έλαβε υποψηφιότητα για "Καλύτερη Πρωταγωνίστρια σε Κωμωδία" στο 2017 Los Angeles Web Series Festival.

We got the photo from: www.sascharaeburn.com


Μετά την επιτυχία του Lost in LA, η Sascha προσάρμοσε τη σειρά για τη σκηνή το 2016 και δημιούργησε μια ζωντανή σόλο έκδοση. Έπαιξε πολλούς χαρακτήρες και άφησε μια μόνιμη εντύπωση στους κριτικούς του θεάτρου.

Η Sascha συνεχίζει να εργάζεται στο Lost in LA και σε άλλα έργα, ενώ ταξιδεύει συχνά μεταξύ Λος Άντζελες και Σίδνεϊ. Εμφανίζεται συχνά σε διάφορες καμπάνιες και διαφημίσεις. Το υπόβαθρό της είναι στο Θέατρο και την Παράσταση στο Εθνικό Ινστιτούτο Δραματικών Τεχνών και είναι κάτοχος πτυχίου από το Πανεπιστήμιο της Νέας Αγγλίας.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται σε πολλά έργα και συνεχίζει να επεκτείνει τις γνώσεις της στη δημιουργία ταινιών, τη συγγραφή/υποκριτική, το μόντελινγκ και τις πολεμικές τέχνες.

We got the photo from: www.sascharaeburn.com

We got the photo from: www.sascharaeburn.com



Φιλμογραφία-ταινίες:

Subterano (2003)
A Tasteful Bunch (2004)
The Ball's in Your Court (2004)
Offing David (2008)
Ayumi's Payback (2009)
Red Beanie (2010)
Millisecond (2011)
Crash Crash Burn (2011)
Sick (2012)
Face Slap (2012)
Dragon Master (2012)
Lesbian Western (2012)
The Broken (2020)
Sydney Stories (2021)

Πηγές: 
www.sascharaeburn.com
www.imdb.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια