HEE ILL CHO


Grandmaster Hee Il Cho

Ο Hee Il Cho γεννήθηκε στις 13-10-1940 στην Κορέα κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής κατοχής. Άρχισε εκπαίδευση στην πολεμική τέχνη του TAEKWON-DO σε ηλικία 10 ετών μετά από ένα άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από μία συμμορία, με σκοπό να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Με επιμελή, σκληρή,πειθαρχημένη και επίπονη εκπαίδευση σε ηλικία 13 ετών απέκτησε την μαύρη ζώνη, και σε ηλικία 21 το 4ο Dan όπου και επιλέχτηκε για να εκπαιδεύσει την ελίτ των ειδικών δυνάμεων του εθνικού στρατού της Κορέας, επίσης έχει εκπαιδεύσει τις ειδικές δυνάμεις της Ινδίας.
Γρήγορα απέκτησε την φήμη του άγριου μαχητή παίρνοντας μέρος σε πολυάριθμους διαγωνισμούς και διεθνή πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών και πυγμαχίας, κερδίζοντας περισσότερα από τριάντα εθνικά και διεθνή τουρνουά.
Το 1968 μετανάστευε στην Αμερική, αρχικά άνοιξε ένα μικρό σχολείο TAEKWON-DO αλλά σύντομα μετά από σκληρή δουλειά κατάφερε να επεκταθεί.
Το 1980 ίδρυσε την ΑΙΜΜΑ
Ο Grandmaster Hee Il Cho εκτός από TAEKWON-DO έχει εκπαιδευτεί και στην πυγμαχία, έχει διδάξει και διαδώσει την πολεμική του τέχνη στην Αμερική, έχει διοργανώσει πολυάριθμα πρωταθλήματα, επίσης έχει γράψει αρκετά βιβλία και έχει γυρίσει αρκετές βιντεοκασέτες για το TAEKWON-DO, καθώς έχει εμφανιστεί και σε ταινίες πολεμικών τεχνών: FIGHT TO WIN, BEST OF THE BEST, BLOODSPORT II, BLANDSPORT III.

Ο Grandmaster Hee Il Cho είναι κάτοχος 9ου Dan


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια